Wednesday, April 15, 2009

Aku dapat hadiah!!!

Smlm, smpi kantin office jer, member aku dah bagi aku hadiah!! Dan aku adalah sangat suke dgn hadiah yg di eri kan!!

Thanks Bang Salleh!!! Oppp!!!!!! Soriiiii............. Tersilap name lak!!
Thank RITA!!
Aku dpt hadiah besday!!
hehehehe.....aku sendiri yg gedik2!! Sbnr nyer bukan nyer hadiah besday... tp, rezeki!!
Thanks Rita...
Lepas masan malam, ape lagi......................
haruslah aku duduk kat sinki dah buang kulit udang!!!
Ta da..........dah siap!!
Skrg ni, aku harus wat preparation!!! Lepas beli brg2 basah...aku aku siang ape yg patut, basuh sumer brg basah... pas tu simpan dlm peti!!
Bukan nyer ape... kalau pagi2 baru nak buang kulit ikan, harus aku kene amik emergency leave... yelah... kul 8 pg pun, belum tentu boleh siap masak kan...
At least, kalau dah siap cam ni, aku cume kuar dan dah boleh terus masak!!!

Rita, kau cam tau jer, kat peti aku, mmg dah tak benda nak di masak..
Aku belum gi Tesco lagi!! Hikssss!!
See, sgt kosong kan...
Yg ade, cume 2 ekor ikan dan ais krim!!!

haaaa...dah penuh sikit kan, dlm bekas kuning itu adalah udang rita!!!

So, esok pagi nak masak aper eeeeee.!!!!!
Aku adalah sangat pening memikir kan...nak masak ape esok!!
Sile bagi aku idea..... Pls!!!!!

5 comments:

fezaL Mohd said...

ape lagi masak lar
seafood malam nih haha ;)

Tinie said...

hehe dah siap masak jgn lupa jemput kiter

aRe_uDear said...

salam singgah...
huhuu rajin tul die yer.. masak jgn x masak alang.. hehee

rillys said...

boli pon sodap! hik hikk

arniyanti said...

saya pun memang cam tu kaklang...lepas beli barang basah, harus siang dan cuci bersih. sb bila nak masak senang, kuarkan dan cuci lagik..masa pun jimat..
kak lang masak ah paprik udang..nyum..nyummm