Tuesday, April 28, 2009

Pukul2 pun jadiklah............

Hubby aku ajak gi mane eeee name tmpt ni...
Hei!!! aku geram betul lah...asal name tmpt jer, aku mesti tak ingat nyer... Tp seingat aku, tmpt yg ade mini golf tu... Gutrie... cam ni ke ejaan nyer... boleh lah...............

See, semangat tul anak2 aku kan............
Hubby aku ckp, dulu mase ajoi ngan ajai kecik lagi... dier pernah bwk dorang main kat sini, tp lepas tu, tak berani lg bwk dorang sbb, mase tu dorang kecik lagi... ade ke, org pukul2 bola, dorang boleh main kejar2!!!!
Tertekan jer org nak main kan....
Mane nak tgk bola...mane nak tgk dorang berlari2!!! hikssss...
Skrg ni dah besar.... boleh lah bwk dorang!!
Tmpt ni cam tmpt org nak prektis pukul2 bola lah...kasi dorang nyer pukulan tu lebih mantap and bla bla bla......................

Mari kita tgk gaye ajai!!! boleh tahan jugak...

Ooohhhh!!! hubby ku..........................
See, gaya seorang juara!!! hahahahahaha!!! Ehhh..mane bole nyer... lah!!! jauh nyer!!!
Gaye ajoi pulak!!
Ajoi dah hampir nak bengang dah..
Ape tak nyer... pukulan dier asyik tak menjadik jer...
Korang tau tak, knp pukulan dier tak menjadik???
Sbb mase dier pukul bola tu..badan dier bapak nyer lurus!!!
Lepas tu, aku ckp, badan ko kene bongkok sikit... Tangan yg lurus, mata aim kat bola, tontot tu, tonggek kan sikit!!! Haaaaa...pas tu, baru lah jadi...
Lepas jadik... barulah ade senyuman di muke nyer!!!
hahahahahaha............. mcm2 lah anak2 aku ni kan.............
Ayin ni....mulut dier jer kat sane...........
Pening aku... meriah mulut dier cam nak sambut birthday party!!!
Penat aku suruh dier diam.... dier ttp ayin...!!! anak aku!! ahahahaha
Pas, pukulan ayin yg paling hebat!!! bola pasti masuk lubang..tp bukan lubang golf lah... tapi lubang longkang!!! hahahaha
Tak pe lah kan.... janji dier happy!!!
Nisa pun nak cuba gak!!! Nisa hebat!!! jauh gak pukulan nyer!!
Aku mmg tak pandai pasal golf ni...asal dpt pukul bola tu jauh... kire hebat lah bg aku!!!
Dah penat main pukul2 bola.... hubby ajak balik!!
Lepas ni, dier nak bwk ajoi ngan ajai gunting rambut!!
Harus hantar aku balik rumah dulu ....sbb aku nak masak ma....!!!

2 comments:

Zaleha Ismail said...

seronoknya memukul bola ye???? Tasya suka ikut Joe pegi...dia siap soh beli set untuk dia... tapi siap cakap tak nak yang toy... nak yang mcm daddy tapi kids punya hehehehe....

Husband leha kata hari tu dia pegi minum dengan Husband Ira kat mamak....

Maswani said...

best gak kan..saya pn dh lama x ikut hubby pukul2 tuh..