Wednesday, September 17, 2008

Sahur di Mc D (14-9-08)

Disbb kan aku nak g Singapore ari ni, so anak2 aku nak sahur kat Mc D.
Wlw pun ngantok, layan je lah....
Ayin,smpt tidur dulu sblm makanan smpi!!
jgn pertikaikan muka aku yg masih lg mamai!!!! Ngantuk u..... Sejuk plk tu....
Makanan dah smpi.... balun....
Ajoi ngan Ajai...Bulan posa ni, nmpak ajoi cam dah kurus sikit kan...
Ha... nilah sessi menghantar aku kat bas station. Bas station ni kat Synway Lagoon tau. Tak sangka lak, kat Sunway pun ade station bas.. First time aku tau..
bas Aeroline, ni best giler...Dua tingkat, tempat duduk die pun lapang, kosyen nyer pun empok.
Mmg puas hari lah... Layanan kat dlm bas pun cam naik kapalterbang u....
Best!!! tambang bas KL- Sing RM 80.00 jer...
Aku tgh isi form.....
haaa... mamat baju merah tu lah Ragu... Hero aku tuk 2 hari!!! Manis jgk kan....
Smpt amik gambar!!!
Hero ku tgh tidur!! Yes!! mase ni aku snap gmbr die...
Dugaan tul lah naik bas ni mase bulan posa.... mane tak nyer, die ade serve breakfirst!! Bau die...Huh....LAPAR!!!! Tak pe, kuat kan semangat!! Buat2 tidurlah, kalau tak, tak makan lah Hero aku ni..... Die ni pemalu giler... !!!

4 comments:

Dantem said...

I must say-you have a very nice blog.
Tell me what you think about mine.

RB said...

Nicely written

Check my blog at http://offbeatspirituality.blogspot.com/

Thanks

Ceera said...

muka sememeh gile?

perlu ke rambut mu begitu?

viruspadu said...

hahahaha

rimas ok andak tgk rambut kaklang macam tu, rasa nak betulkan jer hahaha

erm, best giler ok bas tu, lenkali nak naik bas tu lah