Tuesday, September 23, 2008

Ke Putrajaya Buat My Card Ajoi

Dah besar dah anak gue...
Anak pertama aku name nye Azrul Afiq bin Anuar.
Name manje die, Ajooiii...
Die lahir pada 10-8-1996 (tepat kul 10.36 pagi)
So pade 17-8-2008, aku ngan hubby, g bwk die g putrajaya buat My Card.
Pade mulanye, hubby aku ckp nak buat kat Cheras, tp aku buat muka tak setuju aku.


Aku: Ala...kita buat kat Putrajayalah....
HubbY: Knp?
Aku: Best sikit, selese lagi...boleh bwk anak jln2...
HubbY: tapi jauhlah...
Aku: Ikut u je lah.....(nada cam merajuk...)
HubbY: ok, ok lah.... kalau u suke, i bwk kan lah....
Aku: Yes!! (Muka senyum je......suke....)



Buat MyCard kat Putrajaya ni 24hours dah boleh siap. So hari ni buat, esok, dah boleh collect.
Cepat kan.... Tak taulah kat tempat lain... same jgk kot!!!
See Ajoi dah dah My Card....
Ajoi dah besar lah... Dah boleh kawin...heheheh
Ajoi bengang je, kalau mama die usik cam tu....
Tapi aku suke............................

Due gmbr ni jer aku snap mase kt counter amik Mycard...yg selebih nyer, sumer gambar gedik2 kitaorng kt Putrajaya

Syg, kuruslah u, kalau pakai baju hitam.... Nmpk kecik je ajoi kan....hehehe



Mama ngan Ajoi, pakai baju same colour....Ajoi malu2 nak amik gambar ngan mama dier... Tu pun aku paksa die....

Aku: Ajoi... meh lah amik gambar ngan mama....

Ajoi: Tak nak lah...

Aku: Kenape...

Ajoi: Nanti, orng ckp mama ni kakak ajoi....

Aku: Ajoi jgn lah buat mama bangga diri pulak..... hehehehe. (malu sudah)

Aksi Aku ngan anak2...... Ajai, patahlah ajoi tu nnt....
Ni geng bas sekolah part 2

Mama ngan Ayin... Ayin, jgn nak over dr mama eeeeee...

Cak!!!!!! hehehe, terkejut tak??
Ajoi cam kene tolak angin jer...
Geng bas sekolah part 3!!!
Ayin ngan Ajai kat pondok dlm banggunan putrajaya.... Tantik kan...
Ayin, jgn lebih2.... Ni sumer berjangkit ngan perangai mak2 sedara dorang... Chow!!!

11 comments:

viruspadu said...

bukan main gedik lagi masing tu yer

hiks

Ceera said...

erk???

kakak???

apakahhhhhhhhhhhh...

nak muntah terus atam nie..

AziS said...

best yer tengok satu family posing2 ni...ceria betul :)

sepet a.k.a zack_u said...

kakak??
hello??
dorang da rabon ke???
tp kite rase ajoi mmg suke malukan mak sedare dia jugak oh..
ade ke dia xnk amik pic ngn kite..
sbb takot org ckp kite adek dia..
apakah???haha!!

BigMouth said...

Zek u, ko jgn nak lebih lak eeee!!

Azis... cam tu lah kalau bergambar je.. sumer tak ingat dunia..heheheh

Atam, ko tu makcik tau...hohohoho

Andak, nak wat cam ner, faktor keturunan...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

wahh happening adik akak..ehh anak beranak

swit@kon said...

ayin = ceera jr. hehehe

eTomyam said...

welkang to Putrajaya....the place where 'price does matters' hhe heh he

adinda anne said...

ohh pic baju merah tu memang nampak mcm adik n kakak.
seriously.
:)

Dy said...

Kalau lahir 1998 baru 10 tahun..dah buleh buat kad ker???

BigMouth said...

Opp,salah taiplahm dy...
Hubby pun tak perasan. Sib baik u perasan, sbnr nyer 1996. Thanks, nnt i betul kan eeeee.
1998, tu adik nyer...