Saturday, September 6, 2008

Hujung Minggu = Sabtu


Puasa ke 6 ni, ingat nak buka kat umah baru, tapi tak jadi lah pulak... Rumah baru tu tak smbg lektrik, TNB tak siap pasang pencawang lagi.... Jadi terpakse lah KIV.

Kul 430 zack-u, call nak buka puasa kat ner....
Tanye Abglang, die jwp, tak kisah
Tanye ayin... kat umah opah lah mama.....
Tanye ajai..... kat umah opah lah mama.....












Jadi, kita org pun gi umah oph, tuk berbuka posa hari ni...
mak suruh beli, sup sayur ngan gulai tempoyak pucuk paku, kuih-muih dan air...
Yang selebih nyer, mak masak...
Aku, cuma tolong hidang...
Banyak tak ingat juadah hari ni...
Abah top up martabak ngan rendang kambing.
Ode/ieda top up martabak mamak ngan ayam percik merah n roti john!!!
Penuh makanan u...... Penuh perut i....



Lihatlah pilihan lauk2 ku...
nasik dan lauk, same banyak nyer....

Hari ni, aku tak makan kuih... tak laratlah....













Ni, mase nak tggu azan magrib...
Tengok lah bapa ku tu.. azan lum berkumandang, tapi tangan die dah pegang2 nasik... Sabarlah bah... sikit lagi jer..
Zack-u ngan ayin, pun cam dah tak sabar dah tu...

aku pun tak sabar gak....heheheh












ajai duk sblh abah nyer... cam samer je kan, gaye diaorng...
Ieda, sabar je lah.....












Mama, ayin nak wat rantai untuk mama la.....

Ayin, tgh kusyuk cucuk benang kat buah rantai...

















Benda ni Ayin dapat masa besday dier 8thn...
Mak Tam dier yg bagi... Tu yg die syg sgt!! Die simpan elok2 jer... @#mak kan idola dier...
Hari ni die boring kot...tak tau nak wat pe..
tu yg dier nak wat rantai mama dier...










Ni lah hasil nyer..... Banyak kan warne ijau...
Tam, ko paham2 je lah...

siap die explain ngan alang, mama pun suka
warne ijau kan........... smbil tersengeh2!!!















Mama, meh ayin akai kan utk mama...

ok, jgk kan ayin... cantek lah....
comel tak mama pakai.....
















Pas tu die lak nak pakai...
mama, bagi ayin pakai pulak lah...
Huh!!!

4 comments:

kobin said...

zack_u muka rakus na buka hehe..

lariksss

viruspadu said...

alaaaaaaa

igt dpt tgk rumah bary td

sepet a.k.a zack_u said...

wawawawa....
jgn la burokkan kite..
malu ai....
:)

Ceera said...

gila gedikkkkkkkkkkk gambar yang last, anak sapa la tu.. huhu..