Saturday, September 27, 2008

Hari ni Hari Gaji!!! Yahooooo!!

Yes!!! Dah gaji..... Boleh shopping!!!!
Lame kan nak tggu gaji kuar, tapi kalau nak abis kan, kejap jer....
Tapi kali ni, susah sikit nak kuarkan duit... Banyak bank yg dah kehabisan duit..
Ade yg tinggal duit keping $10 pun ade..
Ni bank yang ke tiga kita gi redah.... Harap2 nyer adelah...

Hehehehe, tp aku tggu dlm kete jer, malas nak kuar... Panas tu beb!! Lagi pun, aku kan Manja.. ( sendiri gelar) hahahahaha

Ade ke tak, duit kat bank ni... berdebar rase nyer ...
Nak raye ni, korang baik cepat2.. Kalau last minute, takut bank buat hal bulak.. Susah tu beb..
Tambah2 kit yg dah berumah tangga ni kan...
Tu, hubby aku dah smpai... muka cam tension jer... ke, sj nak wat cam garang....
Yesssss!!! Berjaya beb.... korang paham2 jer lah eeeee. Maknenye successful lah....

Kita terus jer gi param... Petang tu hujan lah..
Aku ngan hubby pun berpayang dalam hujan... Best gak kan... boleh rapat2 sikit!! Opp!! bulan posa beb, jgn over....
Smbil jln, kita nyanyi lagu Iwan ngan Emylina, ape name tajuk die eee, berdua di bwh pohon pisang, bila hujan turun..... hikhikhik
Hubby ku beli roti Bom!!!

Andak, mmg alang beli kemera... Ni lah dier...

Ok ke?

Ok lah eeeee... Nnt boleh lah together2 amik gmbr sblh ko...
Atam, ko bila nak beli?????

3 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

huyooooooo..
naj jg blogger tegar gak la ni..
success sekali...
hehe!!

Ceera said...

besday atam kan nak dekat. Kenapa tak beli camera 2 haaaaaaa...

BigMouth said...

Ana, kan nyer nak jadi blogger tegar tp kat nak raye ni...

Atam, birthday? Bile eeee?