Tuesday, September 9, 2008

Balik awal, amik anak balik sekolah

Aku balik2 sharp2 4.30 hari ni... Nuar m.c!! demam. Smlm die batuk, pas tu muntah2lak...
Pagi ni aku kejut kan die pun, tak larat nak bangun...
Dah kul 7 cam tu, die ckp tak larat nak g keje lah.. U gi lah eee, nnt u cakap ngan Voon Yee.
So hari ni, aku kene amik anak balik sekolah, pas tu amik nuar kat umah......
Huh!! mencabar tul lah... I tak biasa lah..... biasalah, i kan manje....


Ehhhh, cakap 5.30 balik.... ni dah kul 5.35 pun tak kuar2 lagi.. ni yg aku baran ni.....
Br tggu 5 mnt dah nak baran kan....over!!!!
Kan yer ape, aku ingat nak amik ayin sekali, tapi tak jadik lah gamak nyer... kene lah atok nyer amik....
Time dah out!!! Byk tul lah ceramah cikgu dorang ni...

" teringat zaman sekolah dulukan...paling tak suka, kalau ade perhimpunan" menci!!!!!! ( ikut ayat atam lak, kira halal je lah)








Haaaaaabisss pun ucapan cikgu.....
Aku tercarik2 anak2 aku...
Mesti aku tak nampak ner...
Cam ner nak nampak kan..... dari jauh, sumernyer same...
hehehe, saje nak bagi alasan.....










Mama.......

Ajai!!!!!!


hehehe, cam dah lama tak jumpe kan....mama, sib baik mama dtg, ajai penatlah hari ni...kalau tak, kita mesti kene jln kaki...

Haaaa, sbb tu mama amik korang..
Abah demam ari ni, lepas ni kita amik abah kat uamh eeee..
Ayin cam ner ma....

Atuk amik...

" take care gak kau ngan adik ko" kalau jmpa asyik gaduh je..

heheh, ade ciri2 abg yg prihatin gak ajai ni...
Mama, jgn amik gambar lah......
Eeihhh!! mama ni asyik nak amik gambar jer...

Hehehe, dah dapat dah.....


P/s Ohhhh, anak ku dah beso lah...... dah ade mak we ke ajoi ni?????####@@@@

2 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

hahahaha!!
jkaklang la mak..
kalang lah ayah..
time ni jelah kan kan...
hahaha!!

Ceera said...

ajoi dah ada makwe???
sapa2...

nak bagitau angah lah..