Friday, September 26, 2008

Berbuka Puasa Kampung Siam

Hari ni office aku belanja berbuka puasa....
So, kiter sumer g makan kat Restoran Kampung Siam..... Kalau bahasa jaya nyer Thai Village...
Kul 4.45pm, kitaorng dah gerak dah... kan nyer ape, member aku nak gi window shopping kt Giant...aku follow jer....
Ta da... ni lah der restorannyer.... org Shah Alam, mesti tau tempat ni ka.
Masakan yg disediakan, ok, sedap beb!!! ( Mase tgh lapar, sumer balun....)


Yg penuh ngan makanan ni, meja kitaorng duduk... Bos2 aku duduk kat meja nun... nampak kan...wlw pun gmbr agak kabur...

Tis is Iris, my Logistic Manager... Die ni sorang yg bapak giler penyabar nyer.. Susah nak jumpa org cam ni dlm dunia... Korang kene kerje ngan die dulu, br korang paham....
Kalau tak cayer, tanya lah Andak... Andak, ko masih kenal kan ngan boss alang ni...heheheh

Pandan Chicken... Aku belasah satu...

Ni ketam tau.... tak macam kan... member aku Rita, dier cakap ni, ayam....heheheh, boleh ke???


Udang masak kari Hijau.... Sedap beb!!!! Korang kalau g makan kat sini, mesti order masakan ni, tp jgn pilih udang, pilih lah ayam... lg sedap!!!!! Must Try tau!!!

Ni korang mesti kenal kan...

Ni Ikan tau... cam burger jer kan... ni pun sedap!!!

Sayur Asparagus!! Ni pun sedap... aku rase, aku amik paling banyak!!!

Tengok ayer ni yer, dah tahan nak buka posa!!!!!

Dari kiri: Zana, Miss See ( Account Manager), Kak Su...
Zana, agak2 sikit, nak tunggu buka posa, jgnlah termenung cam tu...

Haa, ni member aku gak...
Dari kiri, Shah, Aku, Omar...
Arah, tgk Omar ni, ade perubahan tak?? hehehe
Cantik kan....................... ape yg cantik? Kan yer mak dara ni, tp kain yg hangging kat dinding tu... Kita org berebut2 nak bwk kain tu balik...
Dari Kiri: K.Nor, Mama Atira....( member2 taulah, knp aku panggil die mama)

Ha...lagi member2 aku, yg kat sebelah aku ni, Yati.. die ni kecik yer, tp kalau makan, boleh tahan gak..sblh Yati, Zana. Zana ni kalau ketawa, sumer org orang tau....heheheh, jgn mare.!!!Cam aku gak, kalau ketawa, tak leh nak control...


Aku ngan Rita... Ta, ko jgn nak over dr aku eeeee...Berkemain posing lagi ko eeeeeee!! Mcm kat malam dinner lak...

Ha.... Dah selesai dah makan...
Habis Beb!!
Nampak benar LaPaRnyer kan....
Kul 8pm, kiter chow!!!

Selamat hari Raya!!!!!

5 comments:

viruspadu said...

bos alang tu baikkkkkkkkkkkkkkkk sgt

rasa mcm nak dush dush dush pun ye jugak

arghhhhhhhhhh tekanan lah guwe

kimsalam la kat dorang sume2 tu, terutama kak liza kakak ku itu

eYaNacOMeY said...

hehe..bestnyee makannn..hehe

papepon.. sy sgt suka tgk page akk taw.. manyak sgt gmbr diupload..hehe..
internet laju ekk?? jeles2..hmmmm

Ceera said...

mesti kaklang yang tolong abiskan makanan kan.. ish ish ish..

sepet a.k.a zack_u said...

hahahaha...

tade komen sje nk komen gak..
lalala~~

BigMouth said...

Yes, Eyana, internet kat office mmg giler laju, tp kat umah...mmm hampeh!!! Thanks sbb tgk page alang.

Andak!! ko nak dush boss alang ee,tolong lah dush kan...

Atam, mane ko tau ni...

Ana, kalau tak de komen, jgn nak enterprem eeee...hehehe