Tuesday, July 7, 2009

Sepupu2 ku!!!

Hahaha... ni sumer n3 yg dah lame tersimpan kat dlm edit post!!!
Malas benau aku nak update lately ni...
Biasa lah... aku kan level2 mak mak kan...
Kalau dah penat wat keje umah.... blog belakng citer..
Tak kosa aku nak sentuh..

Ni pun aku update kat office b4 start keje...

Sejak aku pindah kat s.alam ni... BEST lah...
Ade jer orang datang umah aku...
Jadi, hari minggu/cuti tu..tak lah bosan sangat kan...

Aku tak de ape nak citer sangat ...
Korang tgk jer lah...gelagat sepupu2 aku ni...

Rais and anak2 sibuk main game..
Nmpak tak... si kadok yg tgh lending baik punye....
Die ni dtg dari melaka semata2 nak tidur kat kurusi tu tau!!! hahahaha...sile lah percaya!!!!


Cikgu game....
Tapi game yg dier main tu mmg membosan kan....
Ape lah cikgu ni... bagi lah game yg best sikit...


Meh sini, aku bagi focus sikit si kadok yg sedap tidur!!
Siap wat mata seksi uols....!!!
Mulut tak leh takhan....
Hahahah... Lari....takut!!


Meh amik kat sudut lain pulak!! Hahahaha

Dan lagi!!
Larikkkkk!!!
Kadok jgn salah kan K.ira...
Salah kan reza... dier yg amik gambar ni...
Terpaksa lah k.ira masuk kan kat sini!!!

4 comments:

rillys said...

hahaha..baik punya landing

NenekPenne said...

ha ha ha....... satu malaya dah tau..... mana mau lariiiiii

mannira said...

besarnya rumah ira...cantik...

raezar said...

jgn marahh ekk kadok...kekekeke.. kak ira yg suh. Ape yang penting.. kerjasame.. kekeke