Thursday, December 3, 2009

test pandu alza

Mlm minggu lepas... mmg dah plan nak tgk sehati berdansa...
Tp tak jadi..
Hubby aku ajak gi tgk Alza.

Hubby: Mama nak tgk Alza tak..
Aku: Ok jer... jom lah...
H: Sehati Berdansa cam ner??
A: tak per...ade ulangan..

Jadi kita org pun, ape lg.... kuar lah...

Smpi sane, salesman tu terus lah wat keje dier..
Cam biasa lah..
Tunjuk luar dan dlm kete..

Dlm nyer ok.... not bad..
Dier ade 3 harga...

1) 58 plus2
2) 63 plus2
3) 70 plus2 (spot type)

See my hubby tgh usik sane sini...

Syg... nak beli ke??
Kete ni, kalau di beli pun mmg utk aku!! hahahah.... Kalau di beli lah kan...

Pas tu, hubby try test drive...
yg ni jenis spot..
Best!!
Kalau kite drive tu, mmg pergi lah kan...
Dlm dier, lapang gak..
Tp, yg tak best nyer ialah.... bonetnyer too small...
Kalu nak bwk balik kg tu..mmg tak muatlah brg2 nak sumbat...
Kitaorg, kalau balik kg tu, siap bwk TV sekali sbb anak2 nak main game..
Kalau tak bwk TV...nnt dorang cepat boring sbb tak de aktiviti...
Kalau bonet kecik..cam ner nak angkut byk brg kan...

Ajai dah kemain suke dah ngan kete/MPV ni...
Siap dier suruh abah nyer order...

Abah...please lah bah...
Please lah... Ajai sukelah Abah...
Order lah Abah....
Abah sain jer lah..
Abah, kene bayar 5oo jer....
Abah ckp kan abah kaye!!!

Abahnyer....
Tak per lah cik..
Nnt sy bincang ngan wife sy dulu eee..
Awak call sy hari isnin nnt yer...

hehehe...kalau suruh call hari isnin tu....hmmm paham2 jer lah...

3 comments:

Qumairah said...

emmphhh BM..saya pon berkenan tau tapi yang warne hitam....hehehehe sangat luas. Tapi sweetheart kater ngade2 ..sowang2 nak keter besar buek aper. kan kan..huhuhuhuh.

BigMouth said...

hahaha...mmg lawak kan!!!
Tu lah pasal...
Tp ok wat.. Kete ni mmg best!!

Zaleha Ismail said...

kete baru ke Ira... lamanya tak terpandang Ira.... baru tadi lalu sana... asben kata lama tak jumpa asben Ira....