Friday, December 4, 2009

Happy Birthday to Ajai sessi 2

Tak leh bla kan... birthday pun ade sessi pagi dan petang kan...
Bukan nyer ape... aku ni jenis tak pernah nak wat birthday party tuk anak2 aku..

Care aku sambut birthday anak2 aku ialah... bwk dorang gi makan..
Pas tu beli kek!!
Tat all....
Poyo kan...

So, siang tadi hubby aku dah gi beli kek...
Tp malam baru sambut sbb aku lum balik keje...
Aku dah balik keje..hubby aku pulak bersuakn..
So, lmbat sikit lah kitaorg potong kek...

Dlm kul 10.30mlm cam tu baru boleh potong kek!!

ni lah kek pilihan ajai!!

Anak2 ku!! dah besar sumer kan....

Happy Birthday to Ajai...
Happy Birthday to Ajai...
Happy Birthday to Ajai..
Happy Birthday to you!!

Mama syg ajai...
Sumer pun mama syg!!

Ajai ni mmg pandai manje kan diri dier..
Best kan perut abah....

Ok lah Ajai jadi org yg baik yer!!!!

3 comments:

UnGu VioLet said...

hepi besday!!!

salam ziarah.. salam kenal.. datang dari jauh menjenguk sebentar.. jika ada kelapangan, jom ke teratak Ungu Violet..

Ijan said...

visit my blog
http://blogijan.blogspot.com/

NenekPenne said...

eee bestnya....bila anak dah besar2 cenggini....