Wednesday, December 2, 2009

Kemensah Wtr fall!!

Alhamdulillah....smpi gak ke destinasi dituju!!

Nak parking punyer lah susah.... tmpt nyer kecik jer...
Sib baik akak aku yg bwk kete...
Dier mmg hebat....
Kecik mane pun tmpt parking tu..selambe jer dier...

Smpi sane jer...ieda ngan ode pun ade gak!!!
hehehe..comel giler lah akim ni,...

Jom aaaa...ape tggu lagi....

Tis is the chalet di book!! ala...wat tukar2 baju...senang kan....

Tgk tmpt ni cam best jer....
Uih!! tak sabar dah ni nak terjun!!! hahahahah

Anak2 aku, smpi jer dah terjun dulu dah...
Tak sempat aku nak pesan2 dulu...

Biasalah..aku akan pesan...jgn main jauh2!!
Ajoi, jage adik tu..
Ayin, main ngan abang tau!!!

Sumer tu, tak sempat...dorang dah terjun dulu!!

Best kan...
Aku harus snap2 gmbr dulu...
Ok, pas ni aku pulak nak terjun!!

Darwish yg dah ngantuk tp ttp nak main air...

Akim adelah bogel ketika main air...
Sbb nyer, abg ngah call ode..ajak lepak kat sini..
Tak tau pulak abg ngah nak ajak main air...
ode ingat nak lepak2 minum kopi..
kalau dier tahu nak main air, sure dier bwk baju spare...
Akim tgk air dah tak berenti2 kaki dier goyang2 nak main air..
Kecian aku tgk dier... aku suruh ode bogelkan ajer akim...
bg dier rase main air, kejap pun jadi lah kan... lg pun, akim kan baby...ape jadi hall kan...

Tu, korang tgk lah...happy giler akim...
Siap tak nak naik uols!!

Ayin yg tembam!!

Enjoy jer dorang main air...

Tp, tmpt ni mmg best!!
Air nyer sejuk giler!!

Ajai, tak abis2 bertenggek kat blkg abg ajoi!!

Mase ni, dorang tgh main tahan2 nafas, sape yg boleh tahan lame dlm air...

ni yg best...dorang ni aku tak kenal...
Tp, bebudak remaje yg main gayut2 pas tu terjun...

Aku tengok, eeee mmg best...

Aku rase cam nak join jer...
Tp malu lah pulak...

Tggu gak, bile lah dorang ni nak bla... boleh lah aku pulak bergayut kat situ...
Tp nmpk nyer smpi kesudah..dorang ni tak reti2 penat ooo..
Tak de rezekilah aku nak bergayut cam tu...
lain kali ok!!


Dorang main air smpi tak reti nak balik...
Aku ckp, jom..time up!!
Nenel ckp... belum lg m.lang... lmbt lagi!!

Tangan nenel dah kecut...
Dah mcm kulit org tue..ttp nak main air lagi!!

See, bezekan kulit tangan nenel ngan kulit muke nenel...
Beza mmg berbeza....

Ajai membuat lompatan somasop dier...
Eyah!!!

Wah...seksinyer ajai....

Ajai dah semakin syok berpusing...
Yah... kite pusing lagi!!

Hari dah mcm nak mendung jer...
Dorang pun dah lame dah main air...
So, abg ngah ajak balik!!

Jom balik!!! Any way, mmg best tmpt ni... lain kali boleh terjah lagi....

video

Korang layan lah video ni....
Agak2 tak tau nak bwk anak gi mane...boleh bwk gi sini!!

5 comments:

ai said...

woi! aku tak tau kt situ ada watrefall chalet bagai! nampak plak cam best. kompom anak2 aku gumbira gi sana. (mak yg melebey :P). nak try gi sana la nnt. tp tunggu abis cuti skolah. skang ni sah2 pax je kt sana kan?

Qumairah said...

hahahaha sronot tgk anak2 main..teringat citer mak. Dulo2 kalau mandi sungai bebudak laki/pompuan sumer mandi bogel sebab balik dari sekolah biasernyekan tak naklah mak/abah tahu gie mandi2..so biler nyelam sowang2..timbullah nampak bumper mcm bentuk labu sayong..puteh2 jek. Kalau baru lepas kena rotan nampak berbirat2...hahahaha...yg gantung boya(tayar) kat pokok tuh selalu nampak..suka swing sebelum terjun..best best

aleena said...

wahaha meriah tol diorng maen air..

♥ladykiki♥ said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh!! syoknyeee


alang:mana ceera?

+ aisyah + said...

owh tempat ini adalah best!!!

me like it!!