Wednesday, December 9, 2009

Lame tak pekena ABC??? Tp..Hampeh jer!!

Dah lame tak pekene ABC???
Yeee...mmg lame giler uols!!
Smlm, aku bwk anak2 makan kat luar....
Ajai ngan ayin adalah order ABC!!!

Aku tgk ABC ni cam sedap jer...
Terliur uols..
Rase nyesal lak tak order ABC...
Nak order, takut tak leh nak habis pulak, sbb aku dah order air teh ais...
Hmmmmmmmmmmm...

Aku tgk, ajai mood dier cam ok jer hari ni...
Tak per... bg ajai makan dulu...mesti perut dier kenyang kan...bile dah kenyang, mesti dier tak larat nak habis kan ABC tu...mase tu lah, aku boleh mintak dier sikit!!!

Care...... tu penting.... bukan nak ckp, ajai tak bg aku sikit kalau aku mintak, tp... kalau dah dier kenyang ..mesti ajai bg aku ngan hati yg senang kan...tak rase cam syg jer nak bg aku amik sikit!

Care aku selalunyer mmg menjadi...mmg ajai tak leh nak habis pun...
Aku pun rase lah...

Sekali!!! AMIK KO!!! TAWAR GILERRRRR!! Ape barang ABC tawar kan...mane ade kik kan...

Aku terus jer panggil org yg wat air tu...

Macha.... ABC ni nmpak cantik tau, tp tawar tau!! u boleh tambah susu same itu sirap ka...
Ooooo, ok..boleh...

Tp, punyer lah kedekut pahit punyer macha... dier bukan nyer tambah susu ngan sirap, tp dier tmbar air gule jer.... hampeh betul lah...

Lu ingat gua aper!!! (haaa...kan dah garang..takut tak?) gua bayar lah!!! Marah betul aku rase!! GERAM!!!

Aku pesan ngan anak aku, lepas ni jgn order ABC lagi...hampeh tul lah org ni....

Cepat2 makan, pas tu blah!!!

4 comments:

Qumairah said...

aik macam tu dia bagi..hmmmm betullah ABC aper barang tawaq kan kan..sabaq2..lenkali boikot jek ABC tuh tuko name Air Batu Cair...

JIVEBUMZ said...

kak lang g ABC FRADOO seksyen 2! konpem puas ati kak sekuarga

shahdiana said...

makan kat kedai memang cenggitu alang..yana kadang2 pun camtuh..kita punyalah lapar and exited nak makan..datang2 makanan menyakitkan ati..pulak tu servis tak bagus..very hampeh..penak makan kat kl..ada lipas dalam nasi goreng..orang tu tak mintak maap pun...sangat sakit ati..

fndrocka said...

kedai tu mengamalkan 'kurangkan manis dlm maknan, tambahkan manis dlm senyuman' kut.hakhak