Tuesday, August 18, 2009

Happy Brith Ajoi!!!

Masih segar di ingatan aku lagi...
Kejadian 13 thn yg lepas..
Lebih kurang kul 3pgi... perut aku ni terasa teramat sakit..
cam kene cirit birit pun ade...
Tp sakit dier berpanjangan...
Ok kejap, pas tu sakit balik...
Aku salah kan twisti yg aku makan malam tadi...
Mesti aku salah makan...

At last hubby aku ckp, jom kite gi hospital... mungkin u nak beranak kot!!
Tp cepat aku ckp " mane ade...lmbat lagi nak beranak lah..."
Malam td kan i makan twisti jer... tak makan nasi, sbb tu lah perut i sakit!!
Aku masih berdegil tak nak pergi hospital..
Tp di sbb kan, dah tak leh tahan... aku turut kan jugak kata2 hubby aku suruh g hospital..
Tp, aku pesan kat hubby ku, tak payah bwk bakul anak, sbb lmbat lagi nak beranak...

Smpi hospital, doktor check, dia ckp, aku kene tahan wad sbb dah nak berabak...
Aku ckp dgn doktor tu... belum lagi lah doktor, check lah betul2..
Ehhh... aku kan itu... hehehe..
Akhirnyer kene tahan jugak...

Lame jgk lah aku tggu..akhirnyer, pkl 10.30pg, 10-8-06, lahir lah Azrul Afiq.

Happy Birthday Ajoi!!!
See, ayin ngan ajai..die yg dah tak sabar tggu abg dier nak potong kek!!

Opp!! terbalik pulak gmbr kek ni... Tak pe lah eeee...

Dah besar dah anak2 aku..
Dulu lebih kecik dr tapak tangan aku kepala dorang ni..
Tp skrg ni, dah lebih tinggi dari aku!!
ok, lilin dah dinyalakan........

Opp!! nnt dulu... kita gedik2 dulu eee...
Pissss!!!

Happy Birthday to Ajoi
Happy Birthday to Ajoi
Happy Birthday to Ajoi
Happy Birthday to you!!!
Oh..cepat tiip lilin!!!
Ok, potong kek tu cepat!!

Tgk tu... dah tak sabar dah dorang...

Ok, ape lagi..makan!!!
Aku jenis malas nak wat kenduri kendara tuk sambut birthday anak2 aku..
Cukup lah sekadar potong kek!!
Aku rase tu dah cukup memadai!!
Janji, anak2 aku happy....
hehehe...happy ke???

5 comments:

NenekPenne said...

yay..ajoi dah handsome.....

lily lotus said...

hepi besday encem!

chUNk said...

happy birthday ajoi....jadi anak yang baik okeh..heheheh...

Luth Textile said...

besaq anak kak!

phalla said...

Hello your site is great, I am happy to be here with friends here, could you exchange my link?
I hope you could put my site in to your blog list and
I will do the same,,
here is my site

http://khmerlovenews.blogspot.com/
Phalla
Cheer