Monday, September 14, 2009

Korek hidung!! Pelik nyer mama!!!

Bulan posa ni, biasalah...mmg mcm2 ayat leh kuar dari mulut anak kita kan...

Ajoi/Ajai: Ajin, bulan posa tak leh korek hidung tau!!
Ayin : Korek hidung pun boleh batal posa ke?

Malam tu, masa aku tgh baring2 ngan ayin.... ayin ckp lagi..

Ayin: Mama, betul ke, korek hidung boleh batal posa.
Aku: Betul lah.... Korek hidung tak boleh, korek telinga pun tak boleh...
Ayin: Diam jer................

Tak lame pas tu die ckp lagi...

Ayin: Maaaaa.... pelik nyer... kerek hidung pn boleh batal poso... bukan kenyang pun kalau kita korek hidung... Hei!!! pelik betul lah!!!!

Aku: Tak leh bla.... aku ketawa kuat2!!!!
Ayin: Mama...nape mama ketawa!!! Lawak ke?

2 comments:

Ceera said...

hahahaha

bab bukan boleh kenyang pun tu memang lawak, hahaha

Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang