Tuesday, April 17, 2012

Ni sumer gara-gara sepet!

Konon nak benrangan nak jadi giler2 remaja!!
Erkkksss!! Remaje lah sangat!!
Ni sumer sepet punyer hal lah...
Heishhh.. budak kecik ni!!

Minggu lepas, aku ngan akak lepak kat sh0ppink!!
Nak amik gambar.. tp tak reti!! hahaha
Tp mane boleh ckp tak reti lah... mengada2 dgtlah kan....

Tetibe sepet dtg... lalalalalal... terus ayat nasyid kuar dari mulut aku!!
hahahah.. nnt kan jerlah.. gmbr2 comel sepet dgn baju kurung yg comel2!!
Nnt kan di sh0ppink yer..

Lepas amik2 gmbr... si sepetnyer ni agak giler mlm tu... terus amik tudung sekolah yg mmg ade jual di sh0ppink juger....

Sepet : Alang, cepat pakai tudung ni... jom kite jadi budak sekolah... agak2 cam tu lah ayatnyer!
Aku : Hmm.. ok!!
Sepet: Alang muat ke?
Aku: Dlm hati!! Tak gune... dier ingat kepala aku besar sgt ke... sib baik dah tolong amik gmbr baju tadi!! hahahahah... Muatlah!! smbil buat suara nyaring!! (cair taik telinga)
Sepet: Akak... cepat kak... pakai tudung sekolah ni... kite amik gmbr cam budak sekolah!!
Akak: smbil blik2 mata... mmg suke gedik2 amik gmbr!! hahahah

See.. kepala bertutup.. tp lengan... Ya Allah!! hahahah
sile jgn masuk youtube yer...
Sumer budget budak sekolah!!

Kalau sepet budget budak sekolah tak pe aaa lg... tp aku ngan akak!! Haduyainyer!! Adoi!!!


Korang perasan tak, sume mata pandang kemera lain... Sbnrnyer.. sumer pandang kemera sepet.. Gmbr dlm blog aku ni, ajai yg amik pakai tab!! Smpi ajai ckp... ape ni, tak pandang ajai pun!! heheheheh


Amboi!!! Teruknyer!!! (sile bace dlm nada johan... hahahaha)


Terlebih over di mana2!!!




Hahahaha... amboi akak... seksinyer lengan!! Sepet aka zack u, dagu beratker!!


Fuh... hahahah... apenak jadi lah hai nyer ni!!!




gedik melampau nyer ni!! hahahahah




Mmg lawak giler... Mmg best pakai tudung budak sekolah ni!! Terasa mude remaja nyer ni!!!




Zack u... ckp, cepat... last sekali, amik gambar budak sekolah yg baik!!



Ini lah hasilnyer... budak sekolah yg baik !!


Hahahah.. mmg lwk mlm tu, smbil gelak guling2!!! sib baik ceera,jemah,zara, ieda tak de.. kalau tak, sure lebih riuh rendah!!


Kalau nak order tudung budak sekolah.. boleh jer.. hargenyer cumer RM 15.00 Kain nyer berkualiti!! Harge tidak termasuk wang pos... Kalau korang dekat2 area ceras.. singgah jer eeee..


2 comments:

atty's said...

hahahha..memang remaja semuanya ..hihihihii..bila lagi nak feeling2 remaja kaklang

lily lotus said...

sangat sweet 17 tau u guys!