Wednesday, May 13, 2009

So far so good.....heheheh

Assalamualaikum!!!
Alhamdulillah, kita bersua lagi...
Dah lame dah aku tak update kan.. dah nak bersawang dah ni...
anyway, so far so good...
So far.... aku sihat jer..
So far, aku happy jer dgn kehidupan aku..
So far... aku ok jer...
So far... aku cam rase ade kekurangan..
Tp, so far.. aku happy dgn kehidupan aku..

Hiksss... knp lak ngan aku ni kan...
Asyik2 so far...so far... hahahaha

tu...nmpk tak?
Alah... nmpk tak, lori kat depan umah aku tu....

Dah lame nak beli... tp, br skrg ni dpt beli,....
Biasa lah...
Sikit2 kan..
Ajai bertenggek lah ko!!!
Biasalah...kanak2 kan!!

Name mamat ni Kumar...
Kumar, cepat pasang lah...
Sy sudah tarak sabar mau duduk atas itu sofa lah...
Dah pun siap..... Ahhh..best nyer... Baru lah nmpk cam rumah kan...
Kalau tak, kosogng jer rumah aku...
Korang nmpk tak TV aku tu..
Cam tak sesuai jer kan...
Cam kene tukar TV flat jer kan...
Hahahaha...besar niat kau kan..

Dulu aku ingat lagi....
Kalau rumah org ade TV 29" tu, kira hebat lah rumah tu...
mesti ade sok sek sok sek, org bisik2....." wooo..kaya nyer org ni... ade TV 29"lah"
Hahahaha...tp skrg ni org dah heran dah kan......
Skrg ni...sumer nyer nak yg slim2!!!

4 comments:

Softtouch [Hanim] said...

alhamdulillah kak bm sihat...rupenye ade sofa baru..patutlah so far so far jer...best nya dapat duk kat sofa baru...nak duduk boleh?

Tinie said...

hehehe
betol tu skrg ni sumer org nak pakai tv yg selim selim...hahaha

Ceera said...

wuiiiiiiiiii

ayin tak msg plak cakap.. selesanye bontot kita tengok tv, hehehe..

atam pun ada tv flat ok..

Zaleha Ismail said...

Ira... leha suka tengok Ira dan suami... pandai buat planning.... Cantik sofa... bolehlah datang rumah... nak rasa dok kat sofa baru....