Wednesday, May 6, 2009

Ohhh!! Kenape lah ko ROSAK!!!!

Minggu lepas, aku balik melaka....
Cam biasa lah... balik melaka mmg best kan...
Tetiba nyer engine kete berenti tetiba...
Aduh.... Lagi sikit jer nak smpi ...dier buat hal lah pulak..
Padahal, sblm gerak ke melaka, hubby aku dah hantar kete gi service dulu.


Hubby aku ckp, bukak bonet!!
Dan2 tulah , aku tak tau pulak, kat mane punat nak tekan, tu bukak bonet depat!!
Aku mmg tak tau langsung..
Kalau bonet belakang aku tau lah...
Sib baik ajoi yg bukat kan.....
Apakah!!!!

Ayin, tarik napas sikit... besarnyer perut ko!!!

Saya, Alang Bigmouth, melapurkan berita terkini dan yg ter berape nak terkinilah...
huhuhuhuhu....

Hubby aku ckp, alang2 dekat nak smpi umah..jom tolak smpi kedai andak!!
Aku adalah driver nyer..
Hubby, nisa, ajoi, ajai n ayin adelah penolak kete...
Ketepi mama... ketepi mama..
Huh!! Aku sudah penik...
Tepi sblh mane yg dorang maksudkan ni..
Sblh kanan pun tepi, sblh kiri pun tepi kan...
Tp, akhirnyer smpai gak !!

Tak lame pas tu, makanik pun smpi...
Tah, ape digodek2nyer...
Tak boleh start gak!!
Dier asyik ckp...minyak tak naik!!!
Minyak tak naik lah...
Haaa...cam tu lah..Ya Ampun... tak tak pandai, bab 2 ni..

Tak lame pas tu, shada, mama kpd nisa dtg...
So, kitaorg naik kete dier balik rumah...
Hik...gedik kan.... sbnrnyer..jalan kaki pun boleh...sajer nyer, ngada2 nak naik kete gak!!

Smpi rumah jer...
Tgk atas meje dah penuh ngan hidangan...
Wle pun aku masih kenyang sbb br lepas makan kat McD,

Aku, kalau nmpk jagung..wlwpun kenyang, aku ttp boleh makan!!!

Siap ngan mee sup nyer.... Slupppp!!



Aku capai jagung dulu!! hehehe....harus ma...


Dorang ni tak nak makan ke....??
Best sgt ke citer katun tu....

Manda.... makan lah....

Hmmmm...sedap tu ooo...

Dorang tak makan sudah...
Biar aku yg makan!!
Yum Yum!!!!!!

9 comments:

Ceera said...

nasib baik nak dekat sampai, kalay tak.. huhu

mamma mia! said...

amboii selera nmpk?hihi..

shaliza said...

apahal ngn rambut ayin tu...kn karen ke kak?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huk aloh perut ayin....

shah said...

dah ok kete?

Eazy Izzuddin said...

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

MiSS MiMieY said...

kesian betul... melaka kat mane??

Y u Z z 9071 said...

jagung...sedappp tu

atty's said...

comey2 je potong jagung..