Friday, July 1, 2011

Hello!! Sy dari Sh0ppink!! Sentap hati mak!!

Meh sini korang... rapat sikit.. aku nak citer ni...
Bagi aku lawak lah...
Tak tau lah korang kan...

Hari rabu lepas, aku ngan akak cuti...
Adelah hal nyer sikit kan..
Dah cuti tu.. aku ngan akak pun amik lah kesempatan yg ade gi ngantor brg yg customer order.
Bukan nyer jauh.. kat Bluewave jer...

Mestilah akak yg bwk kete.. sbb aku buta jalan.. hahaha
Smpi jer... akak suruh aku kuar.. dan call customer..

Aku pun call lah...

Hello!! Sy dari Sh0ppink!!
Ooo... yeeee.. yeeee... (bangga, sbb bile aku ckp dari sh0ppink.. customer dah tau!! satu permulaan yg baik)
Sy nak hantar brg yg awk order..
Oo.. ye ke... Alah.. tp sy cutilah hari ni..
Habis tu cam ner eee..
Tak pe, sy hantar staff sy collect brg..
emmm, okie, sy tggu kat sini..
Siape ni...
Mase aku jwp ni, mungkin agak kelang kabut sini... aku jwp.. sy ni viruspadu punye kakak!!
Boleh.. aku jwp cam ni... hahahaha
ooo.. siapa name?
Name saya Zahirah
ooooo.....ok, terima kasih..
Same2..

Yg tak leh blah nyer korang....
Tak lame pas tu.. aku dapat sms dari customer tadi..

Terima Kasih Zack U

Wa wa wa wa wa wa.. Sentap Hati Mak!!!!!!!

aku terus citer ngan akak.... terus kita ketawa berbahak2!!!!

1 comment:

L@dykiki said...

wahh!! semoga berkembang maju alangg!!