Monday, July 4, 2011

Aiiii Senang nya Dalam Hati

Korang, skrg ni.. nak gosok baju, tak yahlah nak gune iron..
Kita pakai wap jer...
Tak yah lah ni terbongkok2, tak yah nak tekan2 iron tu kuat2 nak bagi baju tu lurus..

Kita hanyer guner kan wap!!
Hahahaha
Hati ku sungguh senang!!



Hubby ku sedang menggosok baju keje ku..

Semenjak Sh0ppink ade ni... sure lah kene beli iron yg mengguna kan wap kan..
Senang, mudah.. kalau tak, mau nak gosok sumer baju yg ade...
Patah pinggang beb!!

Jadi, aku mengambil kesempatan yg ade tuk menumpang menggosok baju keje dan baju sekolah anak2!!
lalalalalalalala... hati bertambah senang beb!!
Yg lg best nyer.. hubby aku yg buat sumer tu...
Ajoi pun selalu tolong aku gosok baju...




Baju yg sudah siap di gosok!!
Sekejap jer uols kalau pakai wap gosok baju...




aku adalah org yg palinggggggg suke.. Kalau tak, nak patah pinggang aku!!!

3 comments:

NUR AIN ZULAIKHA said...

kak..kat mane ye nak beli iron tu?ongkos nyer bape eh?macam seonok lak..yela..sejak akhir2 ni mud mengosok adelah malas amat!huhu

BigMouth said...

kat Giant pun ade Nur.. harga promosi alang tengok dlm 600 lebih.
Tp yg ni yg bagus punyer lah.. kalau made from china, dlm 400 lebih pun boleh dpt kot!!

NUR AIN ZULAIKHA said...

yeke..kena buat derma kilat tuk saye la ni..huhu

hehehe

mekaseh =)