Monday, May 7, 2012

Satey tulang @ Pinggiran USJ

Satey tulang ni adalah dari Seremban...
Abahlah... di sebab kan hari Jemah ade ckp, nak beli kan abah satey tulang...
Sejak hari tu lah... selagi tak dpt.. abah mcm mengidam jer..
hehehehe... patutlah, anak2 pun same gak kan..

Heheheh..
Sbnrnyer, andak nak beli tuk abah ngan mak jer..
Tp di sbbkan, mak skrg ni tinggal umah aku, sbb tak tahan bau cat... jg kene lah jemah beli dan bawak ke rumah aku..

Perancangan..
Hari Jumaat..
meeting adalah di FB

  • Iedalihin Norlida
    • kalau satey je..memang xcukup..

    • kalau ade nasi dorg mkn sikit je..

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • betul.. tak payah byk2 sgt!!

    • andak budjet, sorang dlm 5 cucuk kot!!..

    • kanak2 tak payah kire..

    • atam dtg ke?

    • akak dtg sorang ke atau ngan family?

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • tu pasal susah nak kira ni, kita berapa orang ha?

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • cepat update!!

    • ana dtg tak?

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • kang terbeli sikit kang. naya je makan hati... sbb tulang dah habis

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • zara dtg tak?

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • hahaha

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • satey hati pulak terlebih2!!

    • sile update yer sumer org..

    • alang confirm lah kat umah alang.. lalalalala

  • Iedalihin Norlida
    • eeee..ieda confirm gi dgn ode..ieda 5 ode 5 boleh ke? eee

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • 120 cocok ok tak?

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • ok, ieda dah jwp... zara/akak/sepet??

    • andak.. 120pcs ... cukup!!!!

    • jgn byk sgt.. nnt membazir pulak!!

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • tu kira sorang makan 5 ketui tu

    • sape makan kurang 5 siap la hahaha

  • Iedalihin Norlida
    • alamak..eeeeerrr takut nye..

    • tp xpe hakeem leh tlg kut..eee

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • hahahahahah..

  • Iedalihin Norlida
    • kak lang ieda pancing ikan talapia merah tau..

    • ieda ambik 5 ekor je..

    • leh goreng kan..

    • ok ke tidok nye..

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • OK sgt!!! Good!! kite goreng pas tu cicah ngan kicap jer.. yummy!!

    • Alamak!! terasa keenakkannyer!!

    • Andak... abglang takde tau mlm ni... jd satey buleh lah kurang sikit!!

    • Abglang gi main golf.. balik lmbt!

    • pukul 12mlm cam tu baru smpi rumah..

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • takpelah

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • rancangan bertukar lagi
      atam blk kg le mlm ni
      sape nak amik abah
      paksa qery bwk abah ok tak
      hahaha

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • kate ode yg bwk abah..

    • akak bwk anak2 tak?

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • ce call sepet tu

  • Iedalihin Norlida
    • ok dah nak blk dah ni..bye..

    • nasib baik keje ieda dah setle leh blk daaa..yahuuu..

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • ok ieda
      hati2 drive

  • Iedalihin Norlida
    • tq tq..tp takut arg ikan tu lompat lompat2 hihihihi..

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • AKAK NI NAPE TAK JWP SOALAN.. BWK ANAK TAK?

    • ieda.. lompat jauh masuk dlm kuali umah alang!

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • anak2 akak zahir le bwk
      takkan akak nak pusing blkkan
      jauh tu 180 darjah

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • akak dah call ana tak jawab akak call qery tak angkat..
      dorg dah pakat kot
      hahaha

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • sms lew

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • ok, alang sms qery.

    • boleh tak jemput qery makan sekali!! Boleh lah eee!! Sian dier..

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • tak payah
      dorg tgh mkn berdua2an

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • OMG, periuk umah ku kecik!! huhuhu

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • qery ada bola le pukul 9

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • 9mlm??

    • OMG!!! Hai timyong!!

    • Tutup kedai lah cam tu..

    • Ayie drive bwk abah..

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • ayie kan amik kakak kesayangan dia tuh

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • nanti kita ramai2 salahkan ana
      kalau dia ada driving licence kan senang

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • abih.. abah cam ner??

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • ayi amik andak

    • cemana

  • Ina Noh
    April 30
    Ina Noh
    • dah jadik mcm ni rasa mcm anak2 abah sikit aje kan
      hahahaha

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • abih.. ana cammane? sape hantar ana?

    • hahaha... betul!! hahaha

    • punyelah ramai.. tp masih tak dpt nak... hahahah

    • Mak..beranak lagi!!

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • cukupkan 10 haha

  • Ira Noh
    April 30
    Ira Noh
    • hahahaha

  • Zaimah Noh Viruspadu
    • masalah abah belum selesai lg ni weiii

  • Ira Noh
    April 30
see korang, panjang tak panjang...
Tp mmg lawak lah...


Ok, ni lah dier satey tulang nyer...
Mai ai... Godang nyer ya amat!!!!
Satey yg di sponser oleh Laloque aka laki Jemah!
Thanks laloque/Jemah!!!
Smbal gorang aku nun di sane... korang nmpak kan..
Dlm kuali ade lagi... malas pulak aku nak amik gmbr!!!

Jemah/Ayie sampi dulu...
Di susuli oleh Laloque dan anak2 nyer yg comel lg mecok!!

Pas tu akak dtg... with anak2nyer!!!

Nasib baik gmbr gelap... kalau tak, mesti nampak sgt gediks akak ni!! hahaha

Zara and family...
Atam and family tak dtg... sbb sier kene balik kg ciput!! Alah... sian atam...
Last sekali smpi adalah Ieda/Ode and family..
Sbb ode kene amik abah kat kedai...
sbb tu lah lambat sampai!!!



Ieda.. happy dpt makan sambal goreng!!!!
See penuh meja..
Nyesal pulak beli meja kecik...
Dulu hubby suruh beli meja besar, aku yg degil... ckp tak payah lah ape lah...
Skrg!! padan muke aku!!! hahahahah



Pecal ni mmg sedap..
Di beli oleh akmal aka hubby zara kat pasar malam kat kelang...

dan juge putu piring... adalah dari kelang juge!!!
Makanan mmg byg giler!!!!
Tu pun aku tak masak ikan yg di bawa oleh ieda sebanyak 6 ekor!!
Kalau tak, sape yg nak makan!!
Hadoiyer ni!!!!

Lepas dah kenyang.. sumer lepak depan TV...

Jemah dah kenyang, baru nak menyesal makan banyak!!
Pas tu terus buat set up!!
Ahhh... poyo betul si lonjong ni!!!! hahahaha


Ni... siape punyer hubby ni!!!
Penat bebeno lah ni!!!...
hehehehehe...

Satey tulang, beli nyer smpi 120 cucuk... tp habis nyer tak smpi setengah!!!
Mmg nak kene dorang ni..
Andak.. sile marah dorang... hehehe

Suruh zara/akak bungkus bawak balik umah!!!!
Sbb anak dorang makan sikit jer...

Lepas sumer dah balik.... Jemah jer tidur umah ai!!!

TAMAT!!! hahaha... boleh jer kan tamat cam ni!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)