Tuesday, June 29, 2010

marathon

Dah lame tul aku tak up date kan....
Sib baik lah aku masih ingat lagi email address nak bukak blog ni...
heheheh...tu pun hubby aku yg ingat kan...
Aku dah lupe dah....

Hari Ahad lepas kan ade KL marathon kat Dataran Merdeka...
Aku adalah join the venture...
Tu pun akak yg suruh aku join...
Aku pun tak byk ckp, on jer lah...

Hubby aku ckp, kalau naik kete, sure tak parking...
Sbb ramai orng...

Jadi, aku anak beranak naik LRT!!
See semangat giler anak2 aku...
First time naik lrt lah...
Happy giler lah dorang...


Tengok ajoi yg sme tinggi ngan abah nyer...
Senyum jer....
Dorang happy giler pagi tu, wlw pun mate dorng ngantuk...
mane tak nyer.. kul 6.15pg cam tu dah kuar umah.....


Ayin yg liat bangun pagi pun..senang jer aku gerak dier pagi tu...

Aku: Ayin... bangun... nak ikut mama gi marathon ke nak smbung tidur...
Ayin: Ok mama, ayin bangun sekarang lah ni...

Ajaib mmg ajaib... biasa mmg susah nak gerak minah ni....


Smpi kt dataran merdeka.. org punyer lah ramai..
Mane tak nyer...
no aku pun dah 31182...

Aku amik acara 5km jer...
ye lah... aku bukan nyer kaki marathon...
tu pun 2-3 hari nak marathon, br lah aku sibuk2 joging2 sikit kat depan rumah aku..
Mesti jiran2 aku pelik tengok aku dok lari keliling rumah tu...
Ade aku kisah... lantak lah kan.... heheheh


Tu dier... start marathon at 8.00am....
Korang tengok, punyer lah ramai orang..
Nak lari pun susah beb!!!
hehehe..
Tp sbnrnyer aku suke gak... sbb tak lah aku org terakhir yg habis lari...


And Alhamdullillah... me and akak selesai gak 5km... Dan aku adalah berlagak giler ngan sijil yg aku dapat!! hehehe.. korang ade ke???

Ehhh...nak tayang lagi lah.....

Awww... terlampau sudah... 5km time nye 20minit, tp aku ngan akak finish dlm 30 minit!! hahahaha... lawak kan...

Aku kalau ade 3km... aku akan pilih 3km... tp 3km tu tuk kanak2 jer.... huhuhuhuh

3 comments:

NenekPenne said...

ha ha ha..hidup lagi blog ni...
anak teruna u makin handsome lorrrr...

A.I said...

giler bapak punye lama kau tak hapdet blog ni alang! tup2 kuar marathon aje. miahahahaha

grow2g3th3r said...

fuhhh... berzaman rasanyer menunggu blog ini update.. heheheh.. apa2pun.. selamat berblogging semula...