Saturday, July 28, 2012

Puasa ke 8

Kami bersahur di mcd..,
Malas nak masak.
Tak tau nak masak ape pun..
Maka, kami bersahur di mcd..

Smpai mcd.. Punyerlah ramai orang....
Aku sendiri yg kemas meja..
Haish.. Kat rumah pun kemas meja... Ingatkan nak bersenang lenang, rupe2nyer tak juge yer... Hahahah..
Nasib badan....

Dah kat stgh jam Q, akhirnyer smpi giliran tuk we all order...
Smpi mcd kul 4.30 pg, kul 5.07 ph baru dpt makan.. Alhamdulillah...

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/